Kiderült, hogy milyen kapcsolat van Berki Krisztián két kislánya között

Berki Krisztián, Berki Krisztián lánya, Berki Krisztián halála, Berki Krisztián haláleset, haláleset, Berki, 2022.05.06
Vágólapra másolva!
Lassan egy éve, hogy meghalt Berki Krisztián, aki két kislányt hagyott hátra. Első kislánya, Berki Natika sokat találkozott édesapja új családjával annak halála előtt, azóta nem sokat tudni arról, hogy mennyi időt tölt el féltestvére és Berki Mazsi társaságában. Most kiderült, hogy milyen kapcsolat van a féltestvérek között.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatából született meg Berki Natasa Zselyke, aki rendszeresen találkozott édesapjával és annak új feleségével, Berki Mazsival. Apjának és özvegyének is született egy kislánya, Berki Emma, akivel nem sok időt tölthetett már el Berki Krisztián és Natika sem. Korábban Hódi Pamela sejtelmesen elárulta, hogy ritkán találkozik a két kislány, de nagyon diszkréten kezelik ezt a kérdést.

Most kiderült, hogy a hétvégén is találkozott a két család, ugyanis Berki Mazsi és Hódi Pamela is ugyanarról a helyről osztott meg bejegyzéseket. A két édesanya azonos időben járt a Safari Parkban, ahonnan közös képeket nem mutattak, de feltehetően szervezett találkozójuk volt a helyszínen.

Azt sajnálom csak, hogy késő délután érkeztünk, mert így nem volt időnk kihasználni a park adottságait és lehetőségeit. Köszönjük, hogy felnőttként is újra gyerekek lehettünk" - írta Berki Mazsi a parkban készült fotók mellé, de további információkat nem osztott meg.

Hódi és Berki Mazsi kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, de Berki Krisztián tragikus halála összekovácsolta őket, egymás támaszai voltak a nehéz időszakban, még a búcsúztatót is együtt szervezték meg gyerekeik apjának. Berki halála után is rendszeresen tartják a kapcsolatot a két kislány érdekében, annak ellenére, hogy erről nem beszélnek a nyilvánosság előtt, hiszen gyerekeik érdekeit tartják szem előtt - írja a Bors.

Az eredeti bejegyzést a linkre kattintva tekintheti meg.

Legutóbb Berki Krisztián temetésén készült róluk közös fotó Fotó: Polyák Attila - Origo