Így ünnepelte a család Majkáék kisebbik fiának születésnapját - képek

Majoros Hajnalka, Dundika, Olivér
Vágólapra másolva!
Nagy napot ünnepelt Majka és családja, ugyanis kisebbik fiuk, Olivér hétéves lett. A büszke édesanya több fotót is megosztott közösségi oldalán a kisfiú születésnapjáról, mely igazán izgalmasan telt mindenki számára. Dundika megható bejegyzésében egy-két titkot is elárult a kis Olivérről, akinek hasonló természete lehet, mint édespajának.
Vágólapra másolva!

Majoros Hajnalka büszkén mutatta meg a családi fotókat követőinek is, akik sorra gratuláltak a kis Olivér születésnapja alkalmából. Édesanyja a lapozható galéria mellé kedves üzenetet is írt, melyben elárulta, hogy nincs könnyű dolguk a kisfiúval és ő maga is rengeteget változott, mióta megérkezett az életükbe.

Pontosan hét éve robbantál be életünkbe úgy, hogy szinte mindent felforgattál. Céltudatos (akaratos), erőtől duzzadó (mindenen átgázoló), érdekérvényesítő (hisztis) természetedhez fel kellett nőnünk, fejlődnünk, alkalmazkodnunk.

Te magad vagy a szivárvány összes színe, a hangskála összes dallama és a tavasz minden illata. Az érzelmi skálám tartománya duplázódott melletted, az őrületbe kergetés és az anyai szerelem között mindent átélünk naponta többször is, és ez így van rendjén! Hálát adok az égnek, hogy vagy nekem.
Azon szorgoskodunk szüleidként, hogy szárnyakat adjunk vágyaidnak!" - írta Majoros Hajnalka a kisfia születésnapján készült fotók mellé.

A képek között lapozhat: