Ezek a legfrissebb trendek a lakberendezésben

norbert_horvath_vestahome
Vágólapra másolva!
Hevesi Katalin szülei vállalkozását frissítette fel, amihez csatlakozott férje, Horváth Norbert is. A családi vállalkozásként indult Vesta Home mára a hazai lakberendezési és árnyékolástechnikai piac meghatározó szereplőjévé vált. A cég jobbnál jobb nemzetközi produkciókon dolgozik, miközben reggelente lakberendező tanácsokkal látják el a TV2 nézőit a Mokkában.
Vágólapra másolva!

Színek, formák, ötletek sokasága, na meg persze a trend, ami folyton változik. Egyedül talán nem is olyan egyszerű egy lakást berendezni.

Pontosan ezért érdemes használni a magenta különböző árnyalatait, és természetesen nem kell, hogy az egész lakás ebben a színben pompázzon. Elég csak egy falrészlet például, egy olyan tapéta, amiben van fekete, fehér, akár ezüst. A lényeg, hogy újra gondoljuk, keverjük a színt valamilyen formával vagy másik színnel" – mondta az Origónak Horváth Norbert, a Vesta Home Group egyik alapítója.

A TV2 Mokka című műsorának lakberendezési szakértője úgy fogalmazott, a bulvár mindig izgalmas a nézők számára, nagyon kíváncsiak például a sztárok otthonaira.

Többek között mi varrtuk egy Netflixes sorozatban szereplő cári kastély függönyeit, de a Terminátor legújabb részében a vonaton lévő reluxák is a mi kezünk munkája" – mesélte büszkén a Vesta Home egyik tulajdonosa.

A szakember munkája során a környezetvédelem kiemelt szerepet kap, nagyon örül annak, hogy a világ is ebbe az irányba tart.

Lehet, hogy egy tapéta adott esetben kicsit drágább, de tíz évvel tovább tart, nem jön le, de akár le is mosható. Vannak újra színezhető díszlécek is például, szóval nem mindig az olcsó az olcsó" – mondta Horváth Norbert, aki szerint azért is érdemes belsőépítészt fogadni, mert ő egyben látja, hogy a különböző darabok meddig bírják. Márpedig, ha hosszú távra tervez az ügyfél, tartós dolgokat kell vásárolni.

Forrás: https://www.instagram.com/norbert_horvath_vestahome/

"A kiegészítőkkel kell játszani, azokat hamar megunják az emberek.

A lakás hangulata, stílusa minket tükröz, ahogy a ruhánk és az autónk is. Persze mindenkinek más szerepet tölt be az életében az otthona. Van, aki keveset van otthon, más otthonról dolgozik vagy például az édesanyák a gyerekekkel vannak otthon egész nap. Az biztos, hogy mindenkire nagy hatással van a lakása hangulata, ezért is fontos, hogy a színek, a formák és a fókuszpontok harmóniában legyenek egymással" - részletezte.

Forrás: https://vestahome.hu

A jó idő beköszöntével végre már az udvart, teraszt is lehet csinosítani.

A szeszélyes időjárás miatt a mozgathatóság lett a legfőbb szempont. Egy apró mozdulattal tudják kinyitni, elhúzni, bezárni az emberek" – zárta az Origónak a lakberendezési szakértő.