Hatalmas meglepetés érte Bodrogi Gyulát

Erzsike presszó, Bodrogi Gyula, Erzsike nyitóbuli, presszó, Martin Márta, Vidnyánszky Attila, Rákóti Zoltán, dr. Szarka Gábor, 2022. 11. 18., szfe, színház és filmművészeti egyetem
Erzsike Espresso ünnepélyes megnyitója 2022. november 18-án
Vágólapra másolva!
A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész április 15-én ünnepelte születésnapját, Bodrogi Gyula 89 éves lett. Családi körben ünnepelt, de másnap kollégái is megköszöntötték.
Vágólapra másolva!

A Nemzet Színésze szombaton lett 89 éves, aznap párja, fia, unokái és volt felesége, Voith Ági, valamint annak élettársa, a zeneszerző Döme Zsolt társaságában ünnepelt.

Szívem szerint 120 évig élnék, de az tudom, hogy nem fog sikerülni, de azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a száz évet megérem" – mondta Bodrogi Gyula, aki megállás nélkül dolgozik. Mint mondta, a munka tartja életben. Vasárnap a Karinthy Színházban kollégái is megköszöntötték a színészt. Az igazgató, Olt Tamás egy tortával lépett a színpadra az előadás végén – írta meg a Bors.

Balázs Andrea Forrás: https://www.instagram.com/balazsandi/

Balázs Andrea is szerepelt a darabban, ő így köszöntötte a színészt a közösségi oldalán:

Volt torta, pezsgő, újságírók, fotósok, köszöntések. Boldog vagyok, hogy egy ilyen ember közelében lehetek, mint Bodrogi Gyula. Tanulhatok tőle, nevethetek a viccein, meghatódhatok a történetein, hallgathatom a tanácsait és Apukának szólíthatom. Szorongattuk egymás kezét és odasúgtam neki, hogy nagyon szeretem. Azt válaszolta, hogy "Én is téged!" Ez történt ma velünk. Isten éltessen Apuka" – írta a színésznő.