Gyermeke elvesztéséről beszélt a magyar tévés

Dióssy Klári
Vágólapra másolva!
Dióssy Klári főiskolás kora óta a Magyar Televízió munkatársa, kezdetben sokáig Szegeden élt, a körzeti tévében dolgozott. Saját elmondása szerint akkoriban még bele sem gondolt, hogy egy nap elhagyja a várost. A népszerű műsorvezető most Szeged elhagyásáról és négyéves kislánya elvesztéséről is mesélt.
Vágólapra másolva!

"A körzeti stúdiók megszűnése és a négyéves kislányom elvesztése elegendő indokot adott ahhoz, hogy változtassak az életemen. Bármilyen nehéz volt magam mögött hagyni mindent, a lelkem mélyén éreztem, jót tesz majd a környezetváltozás. Így történt, hogy itt álltam meglett felnőttként Budapesten, család és barátok nélkül egy hatalmas, kihajtogatható fővárostérképpel a kezemben, és eleinte csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat" – idézte a Story magazin a Ridikül műsorvezetőjének szavait.

Dióssy Klári Forrás: Zih Zsolt, MTVA

Dióssy később férjhez ment, és született egy kisfia is, Máté, aki ma már 9 éves nagyfiú. Máté előtt sem titkolják, hogy édesanyjának korábban volt egy kislánya is, Adél, akiről fotók is vannak kitéve a lakásban. Emellett a műsorvezető még VHS-kazettákat is őriz kislányáról, amiket azonban nem volt ereje megnézni.

"A gyászfeldolgozás évtizedeken át tartó folyamat, de magától a témától már nem rettenek meg. Édesanyám, amíg élt, fel volt háborodva, ha a műsorban a vendégekkel bármilyen formában a halálról beszélgettem, kérdezgette, hogy ezt miért kell nekem. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy azáltal én is gyógyulok, amikor a sorstársaimnak segítek" - mondta.

Forrás: Bors