Újabb izgalmakkal és váratlan fordulatokkal folytatódik a Pepe a TV2-n

Mucsi Zoltán, Pepe, Tv2
Újabb évadra tér vissza a pecsenyesütő Pepe szerepéhez Mucsi Zoltán
Vágólapra másolva!
Április 16-án látható a TV2-n a Pepe második évadának első epizódja. A vígjátéksorozat egy rendkívül sikeres első évadot tudhat maga mögött, így nem volt kérdés a folytatás. Huzella Júlia, Mucsi Zoltán és Simon Kornél az Origónak elmondták, szerintük mi a Pepe titka.
Vágólapra másolva!

Mucsi Zoltán a TV2 produkciójában a dunaszéphelyi pecsenyéző tulajdonosát, Pepét alakítja, aki a fritőzben sütés nagymestere.

Helyes, kedves karakterek nehéz helyzetbe keverednek, amikből könnyen vagy kevésbé könnyen kikeverednek - különböző kalamajkák vannak, nagy tervek és kisebb sikerek. Jó csapat jött össze, jó együtt lenni ezekkel az emberekkel" – mondta az Origónak Mucsi Zoltán, aki nemrég a visszavonulásáról beszélt. A színész elárulta, miért nem lesz ez olyan könnyű.

Újabb évadra tér vissza a pecsenyesütő Pepe szerepéhez Mucsi Zoltán Forrás: TV2

„Egyrészt van, amit csinál az ember közel öt évtizeden keresztül, meg attól is függ nyilván, hogy milyen állapotban leszek. Nem vagyok benne biztos, hogy hetven fölött folyamatosan színpadon kell lenni, de ez függ a személyiségtől is. Jó lenne sokat utazni. A negyvenegynéhány évben nagyon sok időm ment el színházra és filmre, és nagyon jó, hogy ez megadatott nekem, de az életben más dolgok is vannak" – mondta Mucsi Zoltán, akinek a színészi munkái előtt civil állásai voltak.

Forrás: TV2

Többek között dolgozott hajógyárban is, mielőtt egy irodalmi színpadhoz került be egy barátján keresztül. Onnantól pedig egyszerűen megállíthatatlan.

Ez egy olyan pálya, amihez szorgalom, munka, kitartás kell, és mint mindenben az életben: szerencse. Ha mindez jól alakul, jól van kikeverve, akkor lehet belőle egy sikeres pálya."

Mucsi Zoltán és Kálloy Molnár Péter garantálja a jó hangulatot a tévénézőknek Forrás: TV2

Huzella Júlia útja is nagyon jól alakul, a produkció egy előrelépés a karrierjében. Úgy fogalmazott az Origónak, sosem volt még ekkora szerepe sorozatban. Új karakterként érkezik Dunaszéphelyre, és alaposan felforgatja a mindennapokat.

Egy új karaktert alakít a Pepe második évadában Huzella Júlia, aki sok izgalmat ígér Forrás: TV2

"Szerettem a szerepemet, jó érzés, hogy volt lehetőségem egy ekkora ívet bejárni vele. Viki a karakterem, ő a Básti Juli által játszott Mariann unokahúga, akiről eddig nem hallottunk, mert Berlinben dolgozott egy szállodaláncnál. Onnan tért most haza, majd teljesen véletlenül belecsöppent az étterem életébe. Végül szerves része lesz a csapatnak szakmailag is, és a romantikus szálak sem maradnak el..." – mondta a színésznő.

Annyit még elárult, az eleinte kicsit zárkózott és merev karakter szépen lassan kinyílik majd.

A színészek alkatát, humorát, karakterét nagyon erősen használja a sorozat, ami óriási előny. Így elkerülhetetlen, hogy önazonosak legyenek az emberek, és ettől nagyon humorosak, nagyon szerethetők" – mondta Huzella Júlia, aki igazi kikapcsolódásnak élte meg a munkát.

Simon Kornél a sorozatban Kollár Gábort, az ország sztárséfjét alakítja, akiről kiderült, Pepe fia.

Kovács Panka és Simon Kornél a Pepe második évadának sajtótájékoztatóján Fotó: Polyák Attila - Origo

Nagyon vicces volt a forgatás, ezzel a három fickóval együtt tölteni egy napot, a Mucsi Zolival, a Kovács Lehellel és a Medveczky Balázzsal, ez felér egy agymosással. Non-stop poénkodtunk" – mondta Simon Kornél, és ha már sztárséfet alakít a sorozatban, kérésünkre egy fontos „receptet" is elárult.

Forrás: TV2

Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a családon belül nem kell viselkedni, pedig ott kell a leginkább. Kölcsönösen tisztelni kell a másikat és a gyerekeket is" – mondta a színész, és elmondta, ki a főnök otthon a konyhában.

Mucsi Zoltán és Simon Kornél, akik apát és fiát alakítanak a sorozatban Forrás: TV2

"Somika a főnök, a nagyobbik fiam. Szereti a hasát, de válogatós, nem eszik meg akármit" - zárta gondolatait Simon Kornél, akinek nincs könnyű dolga otthon a való életben sem.