Falatnyi bikiniben fotózta melleit Szorcsik Viki - kép

Szorcsik Viki, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Szorcsik Viki mögött nehéz év áll, hiszen ki sem látszott a botrányokból, melyet elsősorban a Farm VIP-ben való szereplésének köszönhetett. Bár egy rágalmazási pernek néz elébe, ő úgy döntött, hogy nem vesz róla tudomást és inkább elutazott a Kanári-szigetekre, hogy ott békében lehessen és feltöltődjön az elkövetkezendő időkre.
Vágólapra másolva!

Szorcsik Viki nem zavartatja magát a Mischinger Péterrel való botránya és peres ügye miatt, amiről úgy gondolja, hogy nem valós, mert egykori csapattársa csak így szeretne nagyobb hírnevet szerezni magának. A színésznőt látszólag tényleg nem érdekli az, hogy mit beszél róla az egykori exatlonista és az sem, hogy hamarosan bíróság elé állhat, mint rágalmazó, ugyanis teljes nyugalomban utazott el Spanyolországba.

Szorcsik a tengerpartról is mutatott pár fotót, ahol szemmel láthatólag remekül érzi magát és egyáltalán nem tűnik gondterheltnek. Egy merészebb képet is megosztott magáról a követőivel, melyen csak egy falatnyi bikiniben pózol és rengetegen dícsérik Szorcsik Viki remek alakját.

Hálás vagyok a sorsnak es a barátaimnak, hogy ismét felfedezhettem egy csodás, számomra eddig ismeretlen, új helyet" - írta a lapozható galériája mellé Szorcsik Viki.

A képek között lapozhat: