Ezt gondolja Valkusz Milán kiborulásáról a Sztárban sztár legutóbbi kiesője

Trap kapitány
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, olyan dolog történt a Sztárban sztár színpadán, mint még soha ezelőtt. Ugyanis a kiesés szélén álló két versenyző közül a továbbjutó végül fel akarta adni versenytársa javára, amit nem engedhettek meg neki a szerkesztők. Valkusz Milán sírásban tört ki továbbjutása miatt, a tényelges kieső, Trap kapitány, azaz Molnár Tibi vigasztalta az énekest.
Vágólapra másolva!

Valkusz Milán volt a Sztárban sztár elődöntőjének egyik legnagyobb meglepetése, ugyanis nem örült továbbjutásának, könyörgött a színpadon, hogy hadd adja fel a versenyt és helyette jusson tovább Molnár Tibi. Till Attila udvariasan elutasította a kérést, hogy ilyet nem lehet és a nézők döntését tiszteletben kell tartaniuk minden körülmények között.

Valkusz még a feladatok sorsolása közben is könnyeivel küszködött, de később egy Instagram-bejelentkezésben elmagyarázta, hogy miért akart kiesni és megköszönte a szavazatokat.

Csodálatosak vagytok, hogy szavaztok, és nagy a táborom statisztikai szempontból is. Nehogy valaki félreértse, hogy én azt mondom, hogy 'jaj már, ez rossz', nem. A táboromhoz és a támogatóimhoz képest mindig könnyen továbbjutottam, ahhoz mérten szeretnék teljesíteni, és ez nem sikerül. Ezt érzem, ez az, ami szétszed lelkileg..." - magyarázkodott követőinek a ValMar énekese.

Most kiesése után Trap kapitányt, azaz Molnár Tibit is megkérdezték az esetről, aki a Mokka stúdiójában mondta el a véleményét.

Nagyon rendes volt tőle, hogy azt mondta, szerinte nekem kellene továbbmenni, de hát nyilván ez egy szórakoztató műsor és a közönség dönt. Ez így a jó, ettől izgalmas" - mondta az énekes Valkusz Milán kedves gesztusáról.