Begipszelt karral is próbál Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő
A Játékszín legújabb bemutatója Szikora János rendezésében a CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! Budapest, Magyarország. 2023.02.22. (fotó.: Trenka Attila) A képen.: Eszenyi Enikő,Image: 757778491, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Eszenyi Enikő
Vágólapra másolva!
Újra színpadon Eszenyi Enikő. A színésznő két hónapja, a Csodálatos vagy, Júlia! című darab fotóspróbáján esett el olyan szerencsétlenül, hogy eltört a csuklója, amit meg is kellett műteni. A Blikk információi szerint vége a kényszerszünetnek, hétfőn újra elkezdett próbálni a darab szereplőivel.
Vágólapra másolva!

Kedd délelőtt a lap munkatársa is tanúja volt, amint Eszenyi Enikő megérkezett a Játékszín Jókai utcában található művészbejárójához. A kalapban lévő, az arcát egy hatalmas napszemüveggel eltakaró művésznő taxival érkezett, karján még mindig ott volt egy rögzítő kötés.

A Játékszín Szikora János rendezésében mutatja be a Csodálatos vagy, Júlia! című darabot Eszenyi Enikő főszereplésével Forrás: Trenka Attila/Trenka Attila

Sokan ilyen állapotban nem vállalnák a szereplést, ám az utóbbi időben rendezőként dolgozó Eszenyinek nagyon fontos ez a darab, hiszen – közel három évvel a vígszínházi lemondása után – ebben térhet vissza egy budapesti színházba, méghozzá rögtön egy főszerepben. Nem csoda, hogy szinte megszállottan dolgozik azon, hogy a visszatérő darabja a lehető legtökéletesebb legyen.

A Blikk úgy tudja, Eszenyi maga kérte, hogy a másodszorra meghirdetett, május 6-i bemutató előtt már két héttel újrakezdjék a próbákat.