Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A rajongók is összevesztek Horányi Juli és Rúzsa Magdi botránya miatt

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Sokak szerint pár motívum ugyanaz, de ez még nem plágium.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Horányi Juli nagyon durva dologgal vádolja Rúzsa Magdit: szerinte az énekesnő legújabb klipje egy az egyben az ő egyik klipjének másolata. Nagyon idegesen üzent, erről itt olvashat.

Azóta Rúzsa Magdi is megszólalt, aki szerint nem történt másolás, minden hasonlóság a véletlen műve, emellett pedig arra kérte a rajongókat, hogy Horányi Juli klipjét is nézzék meg, generáljanak neki is nézőszámot, mert bizonyára sok munkája volt ebben a dalban.

Horányi Juli https://www.instagram.com/horanyijuli/

Egy kommentelő szóvá tette Rúzsa Magdi oldalán a hasonló elemeket, de többen megvédték a megasztárost. "Azért, mert van hasonlóság egy klipben, ne toljuk már túl ezt a dolgot! Biztos soha senkivel se fordult elő hasonló eset, ez csak egy reklám a kedves Julinak. Ha felnőttek módjára kezelte volna most ezt a helyzetet a Juli, akkor nem az interneten kezdte volna elindítani ezt a lavinát! Ez csak arra megy ki, hogy több figyelmet kapjon, mert az ország kb. 20%-a ha ismeri ezt a nőt!" Van, aki szerint teljesen mindegy, ki mennyire van a médiában. "Az, hogy őt nem ismerik annyian, mint Magdit, még nem jogosít fel senkit a másolásra" - válaszolt egy netező.

Rúzsa Magdi Forrás: Rúzsa Magdi /Instagram

"Az egész klip koppintás... tényleg elfogyott az ihlet, hogy mástól kell ötletelni?" - háborog egy internetező, de sokan megvédik Rúzsa Magdit. "Ez csodálatos dal, elképesztő és egyedi előadásban. A színes ház meg a bőrkesztyű... nem tudom, hogy történhetett, de Magdi nem szorul koppintásokra. Ő maga a zene és az igényesség! Egyedi és utánozhatatlan, mindig minőség! Horányi Juli is egy szép hangú énekesnő" - válaszolta neki egy rajongó.

Lapozzon, hasonlítsa össze a két klipet!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről