Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Valkusz Milán kitálalt Marics Petiről

ValMar
Vágólapra másolva!
Elrajtolt és nagy sikerrel megy a Sztárban Sztár kilencedik évada a TV2-n. Az idei évben már öttagú zsűri előtt kell bizonyítaniuk a hírességeknek, Tóth Andi mellett párja, Marics Peti is a zsűriben ül, akinek a legjobb barátját, zenésztársát, Valkusz Milánt is bírálnia kell.
Vágólapra másolva!

A Sztárban Sztár 2023-as évadában Tóth Andival és Marics Petivel egészült ki a műsor zsűrije. A VALMAR népszerű énekese akkor azt mondta: régi álma volt egy ilyen műsorban zsűrizni, de azt nem gondolta, hogy legjobb barátját, Valkusz Milánt is bírálnia kell majd.

A VALMAR tagjai 11 éves koruk óta barátok, kérdés, mit bír ki ez a barátság.

– mondta Marics Peti korábban.

"Attól függetlenül kell ítélkeznem felette, hogy ez tényleg egy 11 éves korunk óta tartó, nagyon erős barátság közöttünk. Úgyhogy nem is fogom a saját imidzsünket rontani. De ha valami nem sikerül majd neki, azt is el fogom mondani, hogy szerintem miben lehetne javítani" - mesélte.

Forrás: ValMar/Instagram

Az első két élő adásban csak dicséreteket kapott a zsűritől Valkusz Milán, a harmadik adásban viszont nagyon lepontozták. Chuck Berry bőrébe bújva igyekezett elvarázsolni a nézőket és a Sztárban Sztár ítészeit. A ValMar énekese előző héten Zsédaként tarolt, magasra tette a mércét, amit a rock and roll fenegyerekeként most nem tudott megugrani. 8-asnál nem kapott magasabb pontot, sőt, Tóth Andi szerint produkciója csupán hét pontot ért.

Zsédaként így nézett ki a műsorban Forrás: TV2

A zsűri értékelése után Milán csalódottan ült le versenyzőtársai mellé. A szünetben is vigasztalhatatlan volt, hiába ölelte meg Marics Peti és Tóth Andi, de édesanyja és barátnője sem tudta megnyugtatni.

Az utolsó próbán is éreztem, ez megvan! Éppen ezért annyira vártam az élő adást, hogy színpadra lépjek - talán ez is volt a baj. Meg az, hogy előadás közben, ha a hangra fektettem nagyobb súlyt, akkor a tánc volt gyengébb, ha a táncra fókuszáltam, elvitte a hangot. Talán többet kellett volna gyakorolnom, mindenesetre rohadtul éreztem magam, csalódás volt. Maximalista vagyok, sokkal többet vártam magamtól!"

Valkusz Milán - Chuck Berry Fotó: Szabó Gábor - Origo

A műsor zsűrijétől összesen 40 pontot kapott a maximális ötven helyett, amit a múlt héten Zséda utánzásával el is ért.

"Teljesen jogos volt a zsűri értékelése, ennyit ért ez a produkció. Nem teszek különbséget az ítészek közt, ugyanannyit nyom a latban számomra mindenki értékelése.

Otthon is még azért elemezgettem a produkciót, mert nem akarom elkövetni legközelebb azokat a hibákat, amik most okozták a zavart. Szóval már minden oké, újult erővel vetettem bele magam a heti próbákba" - mondta a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről