Újabb esküvői fotót mutatott Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, a múlt hétvégén házasodott össze szűk családi körben Kulcsár Edina és G.w.M, akiknek hamarosan megszületik első közös gyerekük. A páros később tervez nagyobb lakodalmat tartani, most kislányuk érkezése előtt szerettek volna hivatalosan is egy pár lenni. Az esküvőről eddig csak egy homályos fotót tettek közzé, azonban most Kulcsár Edina mutatott egy újabb képet a nagy napról.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina is közzétett egy képet a hétvégi esküvőjükről, melyet nagy titokban és szűk körben tartottak. Egy szemfüles civil is készített egy videót az ifjú párról, amikor felismerte őket, azonban nem sokáig látható rajta a menyasszony. Most az egykori szépségkirálynő úgy döntött, hogy mutat a követőinek ő is egy fotót, ahol az is jól látszik, milyen nagy már a terhes hasa.

A fotó mellett azonban nem az esküvőről írt bejegyzésében, hanem az utóbbi időkben történtekről és az őket ért támadásokról fejtette ki a véleményét. Kulcsár a bejegyzésben sajnáltatta magát, hogy mennyien kritizálják őt és párját és mennyire nehéz ezekkel nem foglalkoznia. Valószínűleg itt nemcsak a kommentelőkre, hanem párja exfeleségére is utalást tett, hiszen napok óta megy a sárdobálás közte és Kulcsár Edina új férje között.

Sajnos az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg!" - írta bejegyzésében Kulcsár Edina, nagy valószínűséggel Nagy Melanie-nak címezve ezeket a sorokat.