Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tovább folytatódik a részegséggel vádolt Judy botránya

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Judy
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, elmaradt Judy és a Groovehouse koncertje Mezőkövesden, a szervező szerint az énekesnő túl részeg volt ahhoz, hogy színpadra álljon. Ezt több szemtanú is cáfolta, most pedig a diszkó tulajdonosa is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőt egy mezőkövesdi diszkótulajdonos azzal vádolta meg, hogy a múlt szombati koncertjükre ittas állapotban érkezett, ezért maradt el a fellépés. Kiderült, hogy ez nem igaz. Judy valóban nem érezte jól magát, de nem állt alkoholos befolyásoltság alatt. Miután a tulajdonos a nagyközönség előtt, a mikrofonba kiabálva vádolta meg a zenekart, úgy döntöttek, nem lépnek fel.

Fotó: Major Kata - Origo

Ráadásul a helyszín hangtechnikája sem olyan volt, mint amiben megállapodtak. A Groovehouse zenekar nevében az együttes jogi képviselője ügyvédi felszólító levelet küldött a tulajdonosnak, aki közzétette nyílt bocsánatkérő levelét.

Rosszul ítéltem meg a helyzetet, de közel 45 percig vártunk mi és a közönség is, hogy színpadra lépjenek, így kialakult közöttünk egy kisebb vita, amelynek következtében nem a megfelelő módon kezelte egyikünk sem a szituációt, ezáltal alakult ki konfliktus közöttünk, így olyan kijelentéseket tettem az este folyamán, amik nem voltak helyesek, és amiket sajnálok. Másnap a managementtel egyeztettünk telefonon, megbeszéltük és tisztáztuk a helyzetet. A manager Judy szombati esti betegségéről és rosszullétéről nyilatkozott nekem, így megbeszélésre kerültek a 2023.03.04-én éjszaka történtek és az elmaradt fellépés" – írta a Facebookon Zólyomi István.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről