Terveiről beszélt a Sztárban sztár leszek! fiatal győztese

Kökény Dani
Vágólapra másolva!
Kökény Dani a Sztárban sztár leszek! legutóbbi győztese a Mokkában vendégeskedett, ahol elárulta, mit tervez a jövőben. A fiatal énekes helyzete nem volt rendhagyó, hiszen tízmillós nyereményére is várnia kellett, ugyanis még nem volt 18 éves, amikor megnyerte a versenyt. Kökény arról is beszélt, hogy mennyiben változtatta meg őt a győzelem és az ismertség.
Vágólapra másolva!

A nehéz sorsú Kökény Dani az egyik legfiatalabb tehetségkutató-győztes, aki épp kora miatt volt kénytelen várni arra, hogy átvehesse nyereményét. A fiatal énekes sosem szégyellte azt, hogy szegény körülmények közül jött és úgy érzi, hogy eddig sem változtatta meg őt a hirtelen jött siker, szerinte később sem fogja.

Az emberben szerintem mindig megmarad egy kis nyoma, nekem a dalaimban ezek elő is jönnek, ha csak pár sorra is. Ez én vagyok igazából és a műsorban sem szégyelltem elmondani, hogy mi az én történetem, mert ez tesz engem egésszé" - nyilatkozta a TV2 stúdiójában Kökény Dani, aki most a szakma lolyan nagy neveivel dolgozhat együtt, mint Szabó Zé és Heincz Gábor "Biga" és hamarosan érkezik a közös daluk, melyhez klipet is forgattak.