Súlyosan megsérült Kovács Lázár

Kovács Lázár séf
Vágólapra másolva!
Kovács Lázár séf épp egy fontos megmérettetésre készül, ami miatt nagyon sok teendője van a konyhában, ami végül a vesztét jelentette. A séf olyan súlyos megsérült, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.
Vágólapra másolva!

A mexikói gasztro-világbajnokságra készült csapatával Kovács Lázár, aki egy figyelmetlen pillanatban saját magának okozott nagyon súlyos sérülést, melyről a hivatalos közösségi oldalán számolt be.

Már jól vagyok, minden visszakerült a helyére, de sajnos pár hétig gipszben lesz a kezem.
Jön a tavasz, jönnek a kerti munkálatok, lakás, ház felújítások, nagyon vigyázzatok magatokra, minden munkát védőfelszerelésben végezzetek!" - kezdte bejegyzésében, melyhez két képet is mellékelet a kórházból és végül köszönetet mondott az őt megmentő csapatnak.

Megcsúszott a penge, méghozzá nem is kicsit. Levágtam a hüvelykujjam egy részét, de itt még nem álltam meg, a kézfejembe is továbbszaladt, ahol kötőszöveteket és izmokat is átmetszett.

Jó néhány gyógytornára lesz szükségem. Addig pedig meg kell elégednem az egy kézzel is elkészíthető ételekkel – idézi a Blikk Kovács Lázárt, aki a Mokka élő kapcsolásában jelentkezett be a János kórházból.