Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nagy sikert ért el a nő, aki azt állítja, hogy ő Madeleine McCann

Madeleine McCann, Julia Faustyna
Vágólapra másolva!
Sokak szerint csak azt akarta, hogy ismert legyen a neve, az arca és azt, hogy sokan kövessék a közösségi oldalait. A Google keresőjében már többször jön fel az ő képe a név beírása után, mint a valódi kislányé. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, egy nő azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt egy dél-portugáliai üdülőközpontból. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal, szerinte a szemében lévő folt is ugyanaz, és az anyajegyük is ugyanott van. Julia azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, mivel poszttraumás amnéziában szenved, miután egy pedofil áldozata lett.

Forrás: Madeleine McCann

A nő egy médiumhoz fordult, Dr. Fia Johanssonhoz, aki állítólag már segített az amerikai rendőrségnek eltűnt személyek ügyeiben, korábban ő beszélt az Origónak az újabb fejleményekről. Úgy tűnik, hamarosan pont kerülhet a rejtélyes ügy végére, ugyanis DNS-mintát küldött az önmagát Madeleine McCann-nek valló nő.

Halálos fenyegetések, ismert arc

Sokak szerint csak azt akarta, hogy ismert legyen a neve, az arca és azt, hogy sokan kövessék a közösségi oldalait. Mivel Madeleine McCann talán a világ legismertebb eltűnt kislánya, sok netezőnek ez a téme érzelmi kérdés lett: nem hisznek neki, a lapok szerint életveszélyes fenyegetéseket is kapott.

A Google keresőjében már többször jön fel az ő képe a név beírása után, mint a valódi kislányé - írta a Daily Star. Az ismertséget tehát egy hónap alatt elérte, nagy kérdés, mi lesz a DNS-mintákkal. Az esetről a cikk alatt olvashat hosszabban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről