Megszólalt a barát Emilio édesapjának tragikus haláláról

Emilio
Vágólapra másolva!
Lakatos Csaba szerint Jellinek Emil már kezdett jobban lenni, mielőtt a szervezete végleg feladta a küzdelmet.
Vágólapra másolva!

Március 29-én, szerdán éjjel meghalt Jellinek Emil, a lovis közösség egyik meghatározó figurája, az ismert énekes, Emilio édesapja. Jellinek Emil évtizedek óta volt az ügető szerelmese, a galoppot nem annyira kedvelte. Nem volt olyan szombati versenynap, hogy ne lett volna már egy órával az első futam startja előtt valamelyik istállóban, hogy megtudakolja, melyik ló van a legjobb formában, melyik esélyes a győzelemre, vagy hogy benne legyen az első háromban.

Forrás: Instagram/Emilio

Minden versenyző ismerte őt a Kincsem Parkban, mindenkivel jóban volt, évekre visszamenőleg is tudta a nagy futamok végeredményeit, valamint azt, hogy mennyi pénzt keresett a lovakon. Emil ugyanis nemcsak a verseny, de a fogadás nagy szerelmese is volt. Már a versenynapok délelőttjén kész tervekkel a fejében érkezett ki a pályára, hogy aztán begyűjtse a legfrissebb információkat - írja a Ripost.

A portál megkereste Emil egyik közeli barátját, a többszörös hajtó és idomársampion, Derby-győztes hajtót, Lakatos Csabát, aki megrendült a hír hallatán.

Nagyon sajnálom, mert évtizedek óta nagyon jó barátok voltunk, mindig szorított nekem a futamokon. Minden héten bejött az istállóba, hogy megkérdezze, milyen formában vannak a lovaim, na és persze én. Jókat nevettünk együtt, ugyanakkor komoly témákról is tudtunk beszélgetni. Soha nem fogom elfelejteni" - nyilatkozta Lakatos Csaba, a 2021-es ügetőderby győztese.