Így élnek most az egykori lányzenekar, a Bestiák énekesnői

Bestiák
Vágólapra másolva!
A Bestiák egykori, népszerű lányzenekar tagjai már jóideje eltűntek a nyilvánosság elől és civil életet élnek. Most Somorjai Ilona, vagyis Bee és Moór Bernadett, azaz Bedhy meséltek arról, hogyan alakult eddig az életük és arról is, hogy mit jelentett számukra a Bestiák.
Vágólapra másolva!

Somorjai Ilona és Moór Bernadett a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában adtak interjút, ahol elárulták, még mindig egymás legjobb barátnői. A harmadik tag, Papp Henriett már két éve Németországban él, nagyon örülnek a boldogságának, de ő már egyáltalán nem szeretne a nyilvánosság előtt élni.

Az egykori lányzenekar, a Bestiák Forrás: instagram.com/miss_bee_bestiak/

Azt tudjuk, hogy nagyon-nagyon jól van, istenien érzi magát kint a férjével" – árulta el Somorjai Ilona vagyis Bee. Moór Bernadett, Bedhy az ő kapcsolatukról mesélt.

A két énekesnő zenei pályafutásokról is beszélt.

– mondta Bee.

Mind a ketten – alázattal – külföldön énekeltünk 7-7 évet, én Moulin Rouge-díva is voltam, Bedhynek jazzlemeze volt, én most elmentem a spiritualitás felé, abban lesz zeném, meg már volt is. Megjártuk azokat a lépcsőfokokat alázattal, amiket nem lehet elvenni. Mi erre vagyunk a legbüszkébbek. Nem arra, amit mások csúcsnak gondolnak az életünkben. Az tényleg áldás, de amiatt, hogy sokan azt gondolják, mi nem tudunk semmit, az átok. Sokan azt gondolják, a lányegyüttesek nem tudnak énekelni" – mesélte Bee.