MC Hawer tíz éve józan, itt vannak a tanácsai a leszokáshoz - videó

MC Hawer
Vágólapra másolva!
MC Hawer újabb videóban beszélt az alkoholizmusáról, ezúttal a leszokáshoz adott tippeket.
Vágólapra másolva!

MC Hawer a TikTokon indított videosorozatot, amelyben őszintén beszél az alkoholizmusáról, nemrég megrázó felvételt is mutatott arról, hogy tíz éve, közvetlenül az elvonókúrája milyen szörnyű állapotban volt.

MC Hawer MC Hawer

Legújabb videójában a leszokáshoz adott tanácsokat, szerinte mindenképp orvosi felügyelet mellett kell belevágni: "Meg kell próbálni hat hetet eltölteni egy ezzel foglalkozó intézményben. Azért fontos ez, mert az elvonásnak – ahogy tőlem is hallottátok már –, rengeteg tünete lehet. Például epilepsziás roham, delírium, rengeteg olyan dolog, amiben meg is lehet halni.

– magyarázta.

"Ha a hat hét letelik, az azt követő hónapokban barátokat kell változtatni. Olyan társaságot kell keresni, ahol kizárólag nemivók vannak. Legyen az a feleséged, a szüleid, bárki, aki nem húz vissza. Ha ők jó példát mutatnak azzal, hogy nem isznak előtted, illetve veled, akkor nagy eséllyel kevesebbszer jut eszedbe, hogy elmenj a kocsmába piálni" – mondta arról, hogy a józanságba is bele kell szokni. A teljes videót itt tudja megnézni:

@mchawer#alkoholizmus#leszokás ♬ eredeti hang - MC Hawer