Király Viktor nélkül utazott el felesége és kisfia

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Király Viktor elárulta, hogy válságba jutott házassága feleségével, Király-Virág Anitával, akivel valószínűleg az Ázsia Expressz után romlott meg a kapcsolata a hosszú távolléte miatt. Az énekes azóta elárulta, hogy dolgoznak a házasságukon és tervezik a közös utazást, most úgy tűnik, hogy ez a terv is meghiúsult.
Vágólapra másolva!

Sejtelmesen fogalmazott Király Viktor arról, hogy mit terveznek feleségével azért, hogy újra helyreálljon közöttük a béke. A párhoz közeálló ismerősök elmondása alapján Király-Virág Anita és kisfiuk, Kolen elhagyta a közös otthont és jelenleg külön élnek a családfőtől. Ezt nem erősítették meg, de az biztos, hogy a nő születésnapját együtt töltötték egy romantikus vacsorán.

Király Viktor nemrég elárulta, hogy hamarosan egy családi utazást is tervben van, de most elsőbbséget élvez, hogy megfelelő óvodát találjanak a kisfiuk számára. A házaspár nagyon óvatosan fogalmaz a kapcsolatukról, hiszen próbálják minél jobban óvni magánéletüket gyerekük miatt.

Az említett tervek úgy tűnik egyelőre nem valósultak meg, ugyanis minden jel arra utal, hogy Király-Virág Anita férje nélkül utazott el egy wellnesshétvégére, ahová kisfiukat is elvitte magával. Eközben Király Viktor már Király Lindával jelentkezett be egy ideiglenesen elérhető Instagram-sztoriban egy eseményről, azt nem tudni, hogy csatlakozik-e később a családjához.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.