Kiderült, mikor vonul börtönbe Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Lagzi Lajcsi halasztási kérelmét végül elutasította a bíróság, így hamarosan el kell kezdenie a három és fél éves börtönbüntetését. Mivel fellebbezni lehet az ítélet ellen, ezért valószínűleg ezt is meglépik ügyvédjével, hogy pár napot nyerjenek a trombitásnak.
Vágólapra másolva!

Eredeti tervek szerint 2022. február 15-én kellett volna bevonulnia Lagzi Lajcsinak a kecskeméti börtönbe, de hiába várták a sajtó képviselői, ő nem jelent meg. Kiderült, hogy halasztási kérelme miatt törvényesen maradt távol, de most már nem tudja sokáig elkerülni, hogy megkezdje a büntetési idejének letöltését.

Valójában csupán egy év halasztást szeretett volna kapni, annak érdekében, hogy a betegségét ne a börtönben kezeljék, hanem egy általa választott és persze finanszírozott kezelésnek vethesse alá magát a kért időben" - árulta el a Borsnak egy Lagzi Lajcsihoz közel álló, a neve elhallgatását kérő informátor.

Természetesen nem boldog a hírtől, de minden rá vonatkozó törvényt betartva fog eljárni" - tette hozzá a trombitás ismerőse. Lagzi Lajcsi az ügyben egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Lagzi Lajcsi Hír TV