Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ide menekült a problémák elől Judy

Judy
Vágólapra másolva!
Nehéz éven van túl Judy, nem csoda talán, hogy szüksége volt arra, teljesen kizárja a külvilágot. Nemrég úgy döntött, hogy elutazik, hátha ez segít újra szembenézni a problémákkal.
Vágólapra másolva!

Tavaly erősítette meg Judy, hogy válságba került a házassága, de nemcsak ezzel a gonddal kellett szembenéznie az utóbbi időben. Ahogy korábban mi is írtuk, hatalmas károkat okozott az énekesnőnek egy hacker csapat, akik ellopták a közösségi oldalait, amit azóta sem tudott teljesen megoldani. Legutóbb pedig azzal vádolták, részegen érkezett egy koncertre, Judy ezt cáfolta és azóta több bejegyzést is közzé tett a témáról. Ezenkívül sok elfoglaltsága van az idén 25 éves Groovehouse együttes miatt és a Sztárban sztár miatt is nagyon zsúfolt volt a naptára.

A sok teendővel eleinte talán sikerült a magánéleti gondokat feledtetnie, most azonban elfáradhatott, ezért elmenekült a hétköznapok elől és kislányát is magával vitte.

A képek között lapozhat:

Nagyon ránk fért. Csodálatos helyen, nyugalomban, mindentől, és mindenkitől távol, Nagyradán! Lehetőségünk volt egy picit elvonulni, feltöltődni, minőségi időt együtt tölteni, csendben, nyugalomban, madárcsicsergésben... Emlékezetes marad! Szeretlek Majszi" – írta az énekesnő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről