Először beszélt édesapja súlyos alkoholizmusáról a magyar énekesnő

Nika
Vágólapra másolva!
Veres Mónika Nika alig 13 éves volt, amikor berobbant a "Papa, ne félts" című számmal. Kevesen tudták, hogy a mindig mosolygó, kedves lány családi élete nem éppen irigylésre méltó, alkoholista édesapja miatt ugyanis sokat szenvedett.
Vágólapra másolva!

"Sajnos, az édesapám szenvedélybeteg volt, ennek minden olyan negatív hozadékával, amit gyerekként nem volt jó átélni. Nagyon sok mindenre ébreszt rá és tanít az én gyerekkorom, ami bizonyos szempontból boldog volt, mert a világ legjobb anyukáját kaptam" – mondta el Nika.

Forrás: Nika/Instagram

Az énekesnő szomorúan vallotta be, hogy nem emlékszik egyetlen olyan közös családi élményre sem, amely megmelengette volna a lelkét. Az édesapja már alkoholfüggő volt, amikor Nika született, és bár többször próbált segítséget kérni, soha nem tudott meggyógyulni.

– fogalmazott.

Nika szülei végül elváltak, de a kapcsolatuk nem változott. "Sosem volt szoros kapcsolatom az édesapámmal. De nagyon vágytam arra, hogy önmagamtól tudjak hozzá bújni. De nálunk az ölelés nem volt szokás, nem volt rendszeres. A szeretetteljes ölelést nem láttam. Láttam viszont félelmet, elutasítást. Nem voltak elvárásaim felé, de sok imát elmormoltam, hogy bár lehetne másként. Mindig irigykedve néztem az osztálytársaimat, akiknek szeretetteljes családjuk volt és olyan jó lett volna, ha a mi életünk is ilyen lett volna. Volt, hogy azt kívántam, hogy ha másnap felkelek, bár minden megváltozna..." - idézte az énekesnőt a Ripost.