Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Először beszélt bírósági ügyéről Szorcsik Viki

Farm VIP, Szorcsik
Vágólapra másolva!
Szorcsik Viki és a volt exatlonista, Mischinger Péter nézeteltérése még a Farm VIP-ben kezdődött, amikor csúnyán összevesztek és ordítoztak egymással, majd ez odáig fajult, hogy hamarosan a bíróságon kell szembe nézniük egymással. 
Vágólapra másolva!

Szorcsik és Mischinger nem tudtak megegyezni abban, hogy kinek volt igaza a farmon történtekkor, amikor a színésznő azt sugallta, hogy félt, a volt exatlonista képes lett volna őt fizikálisan is bántalmazni. A történet érdekessége, hogy

a vita után hónapokkal később vesztek igazán össze, amikor Mischinger megtudta, miket mondott a háta mögött Szorcsik és ennek negatív hatásait tapasztalta munkájában és magánéletében egyaránt.

Mischinger nyilvános bocsánatkérésre szólította fel Szorcsik Vikit, mert úgy gondolta, hogy aljas rágalom egykori csapattársától, hogy azt állította, Mischinger képes lett volna megütni egy nőt. A színésznő hajthatatlan volt, nem kért elnézést, és nem vonta vissza ezt az állítását, így Mischinger Péter rágalmazási pert indított ellene.

Forrás: TV2

Az egykori exatlonista elmondta, hogy hamarosan elkezdődhet a tárgyalás a bíróságon, már egy hivatalos értesítést is kapott erről. Szorcsik Viki eddig nem szólalt meg a témában, de most egy követője rákérdezett az Instagramon, hogy mi a helyzet a botránnyal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről