Életveszélybe került Dobó Ági és hatéves kisfia

Dobó Ági
Vágólapra másolva!
Életveszélybe sodorták csütörtök reggel Dobó Ágit az M0-ás autópályán, a történtekkor kisfia is az autóban tartózkodott. A volt szépségkirálynő szerint csak lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj, de mindketten halálra rémültek.
Vágólapra másolva!

Zaklatottan és dühösen tette közzé a ma reggel történteket Dobó Ági az ideiglenesen elérhető Instagram-sztorijában, melyben kérdőre vonta azt a sofőrt, aki reggel veszélybe sodorta az életüket.

"Kedves" Sofőr Úr! Remélem eljut Hozzád az üzenetem, mert én vagyok az a Nő, Édesanya, akit ma reggel kb 8:20-kor az M0 maglódi felhajtónál jó ötletnek gondoltál sem besorolni engedni, majd megfélemlíteni.

Bebizonyítottad, hogy NAGYOBB vagy, erősebb, az előzékenység, mint olyan ismeretlen számodra, és BÁTOR is vagy, hiszen össze is törhettél volna minket, az életünket veszélyeztetve" - tette közzé a megdöbbentő történetet Dobó Ági, aki nagyon megijedt a kamionsofőr agresszív viselkedése miatt.

Azóta kissé megnyugodott Dobó Ági és a család is, de nagyon megviselte a történtek és az, hogy valaki képes valódi életveszélybe sodorni egy másik embert. A volt szépségkirálynő megköszönte a követőinek is a sok aggódó üzenetet és megdöbbenve tapasztalta, hogy rengeteg hasonló történettel találkozott. Beszámolója szerint sikerült tisztáznia a szóbanforgó fuvarozó céggel vezetőjével a történteket, aki a történetet látva azonnal felhívta Dobó Ágit, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Felkeresett és rendkívül korrekt, segítőkész és együttműködő volt a fuvarozó cég vezetője és sikerült békésen átbeszélni a történteket" - zárta Dobó Ági, aki fokozatos óvatosságra int mindenkit az utakon.