Újabb szívműtét előtt áll Inti, a TNT zenésze

TNT Inti Zuber Krisztián
Vágólapra másolva!
Szívritmuszavara és szívelégtelensége van.
Vágólapra másolva!

A zenész tavaly szeptemberben került kórházba, ahol szívelégtelenséget és kétféle szívritmuszavart állapítottak meg: ebből az egyiket sokkolással próbálták beállítani, sikertelenül. Nemrég viszont egy speciális eljárással beültettek egy úgynevezett ICD-t a zenész mellkasába, ami nemcsak stimulálja a szívet, ha lelassul, de ha kell, defibrillátorként is működik. Inti állítja, többször is érezte már, hogy a szerkezet működésbe lép - írta a Blikk.

TNT Inti, azaz Zuber Krisztián Forrás: TNT Inti Zuber Krisztián

Most újabb beavatkozás vár a TNT együttes tagjára, Zuber Krisztiánra, azaz Intire. "Két szívritmuszavarom és egy szívelégtelenségem van, az utóbbit az ICD-készülékkel, az egyik ritmuszavart pedig gyógyszerekkel, illetve egy beavatkozással, amelynek során elégették a problémás szívizomrostokat, megoldották. Van azonban egy másik, amit egyelőre gyógyszerrel karban lehet tartani, ezért a sürgős beavatkozásra váró betegek előttem vannak a várólistán.

az úgynevezett abláció, amelynek során ágyéktájon vezetnek be egy katétert. Ennek köszönhetően a napi tíz pirula helyett már csak hetet kell majd szednem" - mondta.