Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elárulta házasságuk titkát Szandi és férje

Szandi
Vágólapra másolva!
A zenészházaspár a Kossuth Rádió Örökzöld című műsorában vendégeskedett a Házasság Hete alkalmából. A műsorvezető, Balog Tamás arról faggatta őket, hogyan tudták megőrizni szerelmüket az elmúlt 22 évben.
Vágólapra másolva!

Szandi és férje, Bogdán Csaba házassága példaértékű. Mindkettejük elmondása szerint nagy érzelmekkel indult kapcsolatuk: az első csók után ugyanúgy érezték, hogy ami közöttük van kialakulóban, az valami különleges, olyan érzés, amit korábban még sosem tapasztaltak meg. A kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő és az Első Emelet alapítótagja házasságuk örömeiről és kihívásairól a Kossuth Rádióban meséltek.

Utána sokáig nem találkoztunk, de egy évvel később felkérték az Első Emelet zenekart, hogy kísérjenek engem az 1992-es nyári turnén. Abban a pillanatban, amikor az első próbán újra megláttuk egymást, egy láthatatlan szál kötött össze bennünket" – emlékezett vissza Szandi arra a pillanatra, amikor beleszeretett majdani férjébe. Az énekesnő hozzátette, a zene szeretete mellett hitük és azonos értékrendjük alapozta meg kapcsolatukat.

A humor és az odafigyelés mindig segít. Szimbiózisban élünk, de mindeközben mindkettőnknek megvan a saját szabadsága" – mondta házasságuk alapvetéseiről Bogdán Csaba. A házaspárral készült riport második része február 18-án szombaton 19:05-kor kerül adásba a Kossuth Rádióban. A csatorna egész héten kiemelt, egyedi tartalmakkal, továbbá egy házasság megújításának közvetítésével készül a Házasság Hetére.

Szandi és férje, Bogdán Csaba Forrás: MTVA
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről