Sokan támadják Völgyi Zsuzsit húsz évvel fiatalabb párja miatt

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
A Romantic énekesnője 2021-ben vált el gyereke apjától, akivel egy évig küzdöttek a házasságuk megmentéséért, sikertelenül. A válás után Völgyi Zsuzsi nem sokat beszélt magánéletéről, de mindenki úgy látta, hogy jót tett neki a változás és az egyedüllét. Nemrég bevallotta, hogy nem sokáig volt magányos, ugyanis elég hamar rátalált a szerelem, amit azért is titkolt, mert nagy a korkülönbség közte és szintén zenész párja között.
Vágólapra másolva!

Sokáig nem fedte fel párja kilétét Völgyi Zsuzsi, ugyanis sejtette, hogy sokan nem nézik majd jó szemmel a kapcsolatukat. Most mégis úgy döntött, nem titkolózik tovább, mivel már biztos a kapcsolatukban és abban, hogy pár rosszindulatú megjegyzés nem ingatja meg őket a közös jövő tervezésében.

Az énekesnő pár napja mutatta meg először hivatalos Instagram-oldalán, hogy párja nem más, mint a 2016-os Virtuózok című tehetségkutató győztese, Kökény Tamás. Az énekesnő oldalán azóta elszabadultak az indulatok és sokan támadják őket a húsz év korkülönbség miatt.

- jegyezte meg egy követője.

"Igyekszem elképzelni: Majd amikor a fiatal férfi 45-50 éves lesz, és a 2-évtized eltelte után ágyba bújik a 65-70 éves öregasszonnyal! Na, akkor lesz érdekes a szerelem!" - írta egy másik kommentelő, aki már eléggé előre szaladt az időben.

„Zsuzskához bizony kell egy keménykötésű, stramm karbantartó legényke!" - idézi a Bors az epés megjegyzést.

Völgyi Zsuzsi egyelőre igyekszik kizárni ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket, melyek valószínűleg nem érték meglepetésként őt sem, de most úgy döntött, hogy letiltja a hozzászólásokat a közösségi oldalán, hogy ne szabaduljanak el ennél is jobban az indulatok.

Völgyi Zsuzsi ezzel a fotóval jelentette be, hogy Kökény Tamással alkotnak egy párt Forrás: Instagram/Völgyi Zsuzsi