Sok év után feltámad milliók kedvenc sorozata

Starsky és Hutch
Vágólapra másolva!
44 éve nem készült új epizód a Starsky és Hutch-ból, de most - alaposan átdolgozva - feltámad. 
Vágólapra másolva!

A klasszikus filmek és tévésorozatok újraindításának trendje folytatódik, jönek az újabb remake-ek, rebootok: most a Starsky és Hutch van épp soron. A Hollywood Reporter szerint a Fox arra készül, hogy visszahozza a sorozatot, de projekt még korai stádiumban van, a főszereplők sincsenek meg.

Starsky és Hutch IMDb

Lesz benne egy nagy csavar: a hírek szerint az új Starsky & Hutch két női nyomozót követ majd, akik Sasha Starsky és Nicole Hutchinson néven futnak. A rebootban a két nyomozó bűntényeket old meg Desert Cityben, miközben megpróbálják kideríteni, hogy ki küldte az apjukat 15 évvel ezelőtt börtönbe egy olyan bűncselekményért, amit nem ők követtek el.

Az eredeti Starksy & Hutch tévésorozatot William Blinn készítette. Négy évadon és közel 100 epizódon keresztül futott az ABC-n 1975 és 1979 között. A sorozatban David Michael Starsky (Paul Michael Glaser) és Kenneth Richard Hutchinson (David Soul) kaliforniai rendőrnyomozók tették a dolgukat, őket cserélik le most nőkre. 2004-ben mozifilm is készült ezzel a címmel, Ben Stiller és Owen Wilson játszották a címszereplő nyomozókat ebben a változatban.