Nehéz döntést kellett meghoznia a drogszeánsz után törött csontokkal talált VV Anettnek

VV Anett, Béres Anett
Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron történt Béres Anett horrorisztikus balesete, aki egy ayahuasca nevű szerből készült főzet fogyasztása után majdnem meghalt. Az egykori realitysztárnak az erős szertől durva hallucinációi lettek, mely elől menekülni kezdett, végül 24 óra elteltével találtak rá a siklósi erdőben, ahol meztelenül, törött csontokkal feküdt, sokkos állapotban. Ekkor még az akkori párja és az egykori pornószínésznő, Sáfrány Emese kerestették VV Anettet, de nem sokkal balesete után hosszú kapcsolata is véget ért. VV Anett most drámai döntésre szánta el magát, akiben nemrég tudatosult, hogy soha többé nem békülnek ki barátjával.
Vágólapra másolva!

VV Anett életét gyökeresen megváltoztatta a drogszeánsz után történtek, mely után több életmentő műtét is végre kellett hajtani az orvosoknak. A kezdetekkor sokáig merevítőt hordott és mankóval járt, de még most sincs igazán jól, fájdalmak gyötrik és nagyon figyelnie kell a mozgására.

A történtek után egykori párja, Attila is elhagyta őt, ami nagyon megviselte VV Anettet, de nem érte őt váratlanul, hiszen több előjele volt a szakításnak, de ő sokáig nem akart ezzel szembenézni. Most egy nehéz döntést kellett meghoznia VV Anettnek, aki úgy döntött, megszabadul egyetlen tetoválásától, ami exbarátja neve a csuklójára írva.

Még akkor is ezt gondoltam, amikor sokasodtak a kapcsolatunk felett a viharfelhők, amikor már párterápiára jártunk, amikor a barátaim közül szinte mindenki azt mondta, hogy el kell engednünk egymást. Sajnos nem hallgattam rájuk" - mondta a Borsnak VV Anett, aki egyébként sosem akart tetoválást, de az Attila iránti tiszteletből és szeretetből csináltatta a feliratot.

"Vicces lesz, de én egyáltalán nem szeretem a tetoválásokat! Attila nevét az iránta érzett tiszteletből és szeretetből varrattam magamra, de ha ez a felirat végre eltűnik, soha többé nem érhet tetováló tű a bőrömhöz. Mondjuk annak is örülnék, ha semmiféle tű nem érne most egy jó darabig hozzám" - zárta gondolatait Béres Anett, aki már úgy érzi, hogy nyitott az új szerelemre, ugyanis nemrég már társkeresőre is regisztrált.