Már ötéves korában beperelték az ismert színésznőt

Celebrities Visit SiriusXM - January 23, 2023 GettyImageRank1 USA New York City Photography Sarah Michelle Gellar Arts Culture and Entertainment Celebrities Topix Bestof A-List Celebrity SirusXM PersonalitySubmit SiriusXM Studios - New York City Vertical
NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 23: Sarah Michelle Gellar visits Sirusxm at SiriusXM Studios on January 23, 2023 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Buffy, a vámpírok réme egykori címszereplője, Sarah Michelle Gellar felevelenítette egy nagyjából negyvenéves peres ügyét.
Vágólapra másolva!

A most 45 éves Sarah Michelle Gellar a Buzzfeednek mesélt arról, hogy már ötévesen beperelték egy reklám miatt. Erről a régi videóról volt szó:

Gellar a Burger Kingnek készült kisfilmben a gyorsétterem-lánc hamburgerét hasonlította össze a legfőbb versenytársuk termékével – a McDonald's pedig azért perelte be, mert a reklámban kimondta a nevüket is, amire állítólag addig nem volt példa.

Sarah Michelle Gellar újabban Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jamie Mccarthy

Gellar közben azt is elmesélte, hogy nagyon vágyott a hamburgerre, azért is örült a reklámszerepnek, de mint kiderült, a felvételhez műburgert alkalmaztak, hogy jobban nézzen ki: a szezámmagokat egyenként ragasztgatták rá, aztán le is festették az egészet. "Srácok, a tévé nem igazi" – figyelmeztetett a színésznő.