Magánéleti titkokat árult el gyerekeiről Ada

Pintér Adrienn, Ada
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Ada és családja fél éve, hogy véglegesen hazaköltöztek Németországból, ahonnan tudta, egyszer biztosan hazatérnek. Pintér Adrienn előző kapcsolatából született ikerfiaival költözött el párja után, aki kinn dolgozott, majd tavaly előtt megszületett közös kislányuk is. Ada most elárulta, hogy gyerekeit mennyire viselte meg a költözés, illetve az ikrek hogyan fogadták a kishúguk érkezését.
Vágólapra másolva!

Pintér Adrienn a Palik László műsorának legutóbbi adásában beszélt arról, hogy milyen újra itthon és arról is, hogy gyerekei hogyan viselték a hazatérést. Az egykori műsorvezető és férje közös kislánya, Freya Jázmin idén májusban lesz kétéves, így az ikrek és közte 15 év különbség van. Ada elmondta, hogy tartott-e attól, hogy fiai hogyan fogadják a kistestvérüket és azt is, hogy volt-e valóban oka az aggodalomra.

Aztán persze van olyan, amikor mondják, hogy kimennek, mert ez így sok volt, de egyébként marha jól elvannak. Amikor elkezdett nyílni a világ Freyának, amikor interakcióba kezdett másokkal is, akkor a fiúk nagyon elkezdték élvezni, hogy lehet vele dolgokat csinálni. Marhára örült nekik, amikor hazajöttek a suliból, jobban, mint az apjának. Bence az elején nagyon félt megfogni, most meg van olyan, hogy csak a Bence tudja megnyugtatni, ha én nem vagyok ott. Nagyon jó kis kapcsolat alakult ki közöttük" – magyarázta Pintér Adrienn, aki elárulta, hogy férje is nagyon jól kijön az ikrekkel.

„Az elejétől fogva tudta, hogy mire vállalkozik. Azt azért szögezzük le, hogy a fiúkkal nagyon nagy szerencsénk van, nem ezt a tipikus rossz tinit kell elképzelni, aki nehéz eset.

Nincsenek ilyen elborult dolgaik, meg bulizgatások. Kitűnő tanulók, igazából tényleg nem tudunk rájuk panaszkodni" - mondta büszkén kamasz fiairól az egykori műsorvezető.