Tovább hisztériázik a kirúgott öltöztető, Lakatos Márk

lakatos márk
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Lakatos Márk öltöztető most éppen úgy próbált szerepelni, hogy egy héttel a felvétel után nem tetszett neki Hajdú Péter egyik mondata, ezért bocsánatkérést követelt. A transzszexuálisokkal kapcsolatban hőbörgött az öltöztető, de ráadásul kiderült, hogy valamit félre is értett. Hajdúnak persze esze ágában sem volt bocsánatot kérni - így ismét az öltöztető tette magát nevetségessé, sokadszorra. Most újabb nevetséges videóban üzent.
Vágólapra másolva!

Lakatos Márk, az RTL Klubtól gyatra nézettség miatt kirúgott öltöztető volt Hajdú Péter vendége a múlt héten a YouTube-on látható Frizbi TV-ben. A beszélgetéssel nem volt baja a helyszínen, pénteken kikerült az internetre, majd napokkal később - önmagát teljesen lejáratva - a TikTokon támadt a műsorvezetőre, követelve, hogy kérjen bocsánatot egy állítása miatt.

Hajdú Péter Frizbi Hajdú Péterrel

Hajdú most egy Instagram-videóban jelezte, hogy nem szégyelli magát és nem kér bocsánatot. "Nagyon érdekes, hogy egy héttel a felvételt követően jutott eszedbe ez a kis konteó velem kapcsolatban. A beszélgetéskor és utána is még értetted, miről van szó, de valahogy megvilágosodtál... csak rossz irányba" - tette helyre az öltöztetőt. Hajdú szerint félreértett valamit Lakatos, úgyhogy nem kér tőle elnézést - bővebben a videóban:

Lakatos Márk azon hisztizett korábban, hogy Hajdú Péter Noryna Diamond példáját hozta fel, aki nyíltan vállalt prostituált transzszexuálisként élő adásban elégített ki egy férfit. Ezen a témán vesztek össze, majd az öltöztető február 23-án újabb TikTok-videóban idegeskedett, erre azonban Hajdú Péter még nem reagált, ugyanis kórházba került.