Kiderült, hogy együtt van-e a Money or Love nyertes párosa

Mészáros Petra, Money or Love
Vágólapra másolva!
Novemberben ért véget a párkereső reality.
Vágólapra másolva!

Tavaly novemberben, közel három hónapnyi kaland után véget ért a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, a Super TV2 párkereső reality-je. A nézők szavazatai alapján a győztes páros Petra és Bazsi lett, akikre nagy döntés várt miután megtudták, ők voltak a legszimpatikusabbak az elmúlt hetek alatt. A fődíj ugyanis annak függvénye volt, hogy a fiatalok egymástól függetlenül a szerelmet vagy a pénzt választják.

A győztes páros 5 millió forinttal és egy karibi utazással lett gazdagabb és három hónappal ezelőtt együtt képzelték el a jövőt. "Bazsival azt beszéltük, ha leszállunk a repülőgépről, akkor szeretné, hogy vele maradjak Budapesten, együtt töltsük az első itthoni éjszakát, és be tudjon mutatni az anyukájának. Úgyhogy valószínűleg ez lesz az első program, egy nagy beszélgetés. Másnap szeretnék Ceglédre menni az én családomhoz, ahova természetesen szeretném Bazsit is vinni" – mesélte Petra a Borsnak.

Most Mészáros Petra Insta-sztorijából kiderült, hogy azóta is együtt vannak: kosárlabdázó párja egy posztját osztotta meg, piros szívekkel.

https://www.instagram.com/petramsz