Drámai dolgok történtek a Sztárban sztár versenyzőjével az első adás előtt

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Judy
Vágólapra másolva!
A február 19-én induló Sztárban sztár egyik legnagyobb meglepetése az idén 25 éves Groovehouse énekesnője, Judy, aki elárulta, már többször is megkeresték a műsor készítői, de eddig nem érezte, hogy készen állna a megmérettetésre. Elmondása szerint boldog és egyben izgatott is, hogy végre igent mondott a felkérésére, amiben közrejátszott egy számára nagyon fontos személy támogatása is, aki különös kéréssel fordult az énekesnőhöz.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár tizenkét fős mezőnyének tagja Judy, aki az Origónak elmondta, hogy miért épp a show-műsor kilencedik évadára bólintott rá és vállalta végül a felkérést, hogy minden vasárnap más előadók bőrébe bújva mérettesse meg magát a színpadon.

Judy Fotó: Major Kata - Origo

„Nyilván több dolog volt, amit mérlegelnem kellett, amikor meghoztam a végső döntést. Nem titok, hogy

Most elérkezettnek láttam a pillanatot, hogy belevágjak. Persze, voltak, akik biztattak, sok kedves barátom és elsősorban a gyermekem, akik unszoltak, hogy vállaljam el végre" – kezdte Judy az Origónak, aki elárulta, hogy elsősorban kislányának szeretett volna ezzel örömet okozni.

„ A gyermekem egyébként is szereti a műsort, de elsősorban az volt a vágya, hogy valamilyen műsorban szerepeljek és megmutassam magam végre én is egy kicsit. Főleg azért, hogy érjenek minket is új impulzusok és

Ez nem azt jelenti, hogy nincs más kihívás, szinte minden egyes napom kihívás. Másrészt már igent mondtam a felkérésre, amikor kiderült, Marics Peti is zsűritag lesz, onnantól nem volt kérdés, hogy mennem kell" - mondta nevetve Judy, aki elárulta, hogy kislánya kedvence Marics Peti és nagyon izgatott, hogy vasárnaponként találkozhatnak az énekessel is.

Jórészt a gyereke miatt vállalta a műsort Fotó: Major Kata - Origo

Bár óriási rutinnal rendelkezik az énekesnő, mégis elárulta, hogy már nagyon izgul az első adás miatt és nagyon stresszes tud lenni a váratlan helyzetektől.

Olyan hihetetlenül izgulós és egyben nagyon maximalista is vagyok, hogy bármire rá tudok stresszelni. Most attól félek, hogy ez a nagy izgalom ne menjen az előadás rovására, úgyhogy bízom benne, hamarosan rutinná válik, ellazulok és tényleg a feladatra tudok koncentrálni" - vallotta be Judy, aki azt is elárulta, hogy a férfi előadóktól tart leginkább, mert alacsony termete miatt nem érezné komfortosan magát férfiszerepben, de áll az új kihívások elébe.

Nehezen képzeli el magát férfiszerepben Fotó: Major Kata - Origo

Judy mögött nehéz időszak áll, hiszen nemrég vallott arról, hogy házassága is mélypontra került, de magánéletét nagyon óvja, így azóta arról nem beszélt, így

csak sejteni lehet, hogy megoldották a problémát, és ezért is vállalta a tévés szereplést.

Majd nemrég feltörték a számára nagyon értékes közösségi oldalait, melyen keresztül a rajongókkal is tartja a kapcsolatot, másrészt fontos adatokat tartalmaz és bevételt is jelent számára. Az ügy végére sajnos azóta sem sikerült pontot tenni, de azóta már szakértők segítségét is kérte, hogy minél előbb megoldódjon a probléma.

„Most ott tartunk, hogy letiltották a Facebook-oldalam, mert valahogy még most sem tudok belépni. A jelszavam nem tudom megváltoztatni, mert az e-mail címem nem engedi kicserélni, ami ahhoz a személyhez tartozik, aki feltörte a fiókomat. Jelenleg ott tartunk, hogy működik az oldalam, viszont én nem tudom irányítani. De szerencsére kaptam már segítséget, ők tudják, hogy hogy oldják meg ezt a problémát" - zárta gondolatait Judy, akivel vasárnap esténként találkozhatnak a TV2 nézői a Sztárban Sztár legújabb évadában, amelynek első adásában most vasárnap Cserháti Zsuzsa bőrébe bújik majd.