Ismert férfi Czippán Anett új barátja

Czippán Anett interjú - EZEKET HASZNÁLD
Czippán Anett ad interjút 2017 június 28-án
Vágólapra másolva!
Újra rátalált a szerelem Czippán Anettre, aki túl van egy váláson és egy komolyabb szakításon is. A 38 éves műsorvezetőnek két gyereke született, egy a házasságából, egy gyereke pedig a következő kapcsolatából. Azóta egyedülálló anyaként nevelte a fiait, most elárulta, újra rátalált a szerelem.
Vágólapra másolva!

Czippán Anett 2021-ben szakított második kisfia édesapjával, akivel hat évig alkottak egy párt. A műsorvezető-riporter akkor is óvta magánéletét és nem árult el túl sok részletet a szakítás okairól, azóta nem lehetett tudni arról, hogy van-e új férfi az életében.

Most Czippán elárulta, hogy bár nehezen indult a kapcsolatuk, de újra boldog az ismert férfi oldalán.

Mindenkinek megvan a 'csomagja', nekem meg aztán pláne. Van két gyermekem, egy kaotikus munkabeosztásom, ráadásul képernyős is vagyok. Aztán kiderült, Miki nem egy ijedős típus" - idézi a Blikk a műsorvezetőt, aki elmondta, hogy nagy közöttük az összhang és már nem bánja, hogy végül engedett a csábításnak.

És hát van is mit, hiszen még nem élünk együtt - bár már szóba került. Amikor tehetjük, pár napra elutazunk valahova, ilyenkor hosszú órákon át beszélgetünk, rengeteget nevetünk" - mondta Czippán, aki jelenleg is a TV2-nél dolgozik, egyrészt a Trendmánia műsorát vezeti és a Tények Plusznál szerkesztő riporter.

Párjáról túl sok információt nem osztott meg, Miklósról annyit lehet tudni, hogy ő maga is ismert a médiában, egy informatikai cég igazgatója, emellett pedig zenei újságíró és rádióban is dolgozik.

Czippán Anett Fotó: Szabó Gábor - Origo