Ezért tűnt el a Venus együttes egykori énekesnője, Varga Zsuzsa

Varga Zsuzsa, Venus együttes
Vágólapra másolva!
A kétezres évek elején nagy népszerűségnek örvendő Venus zenekar énekesnője volt Varga Zsuzsa, akinek slágerei a mai napig felcsendülnek a hazai rádiókban. A 46 éves énekesnő most elmesélte, hogy miért tűnt el olyan hirtelen a köztudatból és mi történt vele azóta.
Vágólapra másolva!

Varga Zsuzsa bevallotta, hogy nem hagyott fel a zenéléssel, de sok magánéleti megpróbáltatás érte őt, amikor karrierje épp a csúcson volt és túl sok volt neki a nagy figyelem, ami körülvette.

Akkor úgy döntöttem, hogy picit szüneteltetném ezt a nagy pörgést. Aztán sok minden történt, de valahogy úgy alakult, hogy ők nélkülem folytatták, nélkülem adtak ki lemezt. Én pedig elkezdtem másokkal dolgozni. Kicsit visszavettem, ugyanúgy zenével foglalkoztam, de nem szerepeltem minden nap a bulvárlapokban" - idézi a Bors Varga Zsuzsa szavait.

Az énekesnő jó kapcsolatban maradt egykori zenésztársaival, csak akkoriban valahogy elhaladtak egymás mellett a különböző céljaik és munkáik miatt. A mai napig szívesen emlékszik vissza azokra az időkre és nagyon örül, amikor meghallja a rádióban a régi dalokat.

"Nagyon jól esik, tök jó, érdekes sztorik vannak, például hogy ülünk a kocsiban, és megszólal egy Venus-szám. Most már hat gyermek nagynénje vagyok, amit imádok. Elkezdenek bulizni a régi számaimra" - mondta az énekesnő, aki azóta egyedül egyengeti karrierjét, de nem igazán vágyik arra a felhajtásra, ami régen volt.

Volt egy trió, amivel elektronikus chill zenét játszottunk. Aztán a covid alatt önállóan, egyedül készítettem számokat" - mondta a 46 éves énekesnő.