Egyre furcsábban viselkedik Opitz Barbi

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Decemberi eltűnése óta visszafogottabban osztott meg magáról információkat Opitz Barbi, aki feltehetően egy erőszakos, bántalmazó kapcsolatban élt volt párjával, Serleg Alberttel, aki ellen még most is folyik a nyomozás. Az énekesnő úgy tűnik, hogy azóta végleg szakított volt párjával és egyre felszabadultabbnak tűnik a közösségi oldalain is.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi és Serleg Albert többször is szakítottak kapcsolatuk során, most elég véglegesnek tűnik a döntés. Már többször előfordult, hogy közös képeiket letörölték a közösségi oldalaikról, majd újra megosztották, azonban Opitz decemberi eltűnése óta nem hallani róluk. Az énekesnő barátai is elmondták, hogy óva intették a lányt Serlegtől, akit elég agresszív és erőszakos személyként ismertek meg.

A korábban folyton magamutogató tartalmakkal jelentkező Opitz Barbinak szüksége volt egy kis időre ahhoz, hogy újra megnyíljon a közönség előtt, hiszen kapcsolata alatt egyre ritkábban osztott meg magáról tartalmakat. Most úgy tűnik, hogy visszanyerte az önbizalmát, hiszen az elmúlt napokban ontotta magáról a merész felvételeket.

Opitz további képeiért lapozzon, a cikk folytatódik!