Bíróság elé áll Árpa Attila

Árpa Attila, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Ha bűnösnek találják a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében, felfüggesztett börtönt kaphat. A színész azt mondja, ha elítélik, fellebbez.
Vágólapra másolva!

Hétfőn délután két órakor ítéletet hoz a bíróság, ha a színészt bűnösnek találják, felfüggesztettet kaphat. A drogügy 2021 nyarán robbant ki, az első rendőrségi közlemények arról számoltak be, hogy több személy ellen indult nyomozás drogbirtoklás és kereskedelem gyanújával, köztük Árpa Attila ellen, aki másodrendű vádlott.

A Fővárosi Főügyészség az 5 férfival szemben szabadságvesztés büntetést indítványozott, közülük háromra próbaidőre felfüggesztve. Az egyikük Árpa, aki az ügy kirobbanása óta tagadta a bűnösségét. Azt ugyan elismerte, hogy rendszeresen vásárolt és fogyasztott drogot, de azt mondta, ez a múltban történt, illetve azt is közölte a bírósággal, hogy soha nem volt terjesztő - írja a Bors.

Forrás: TV2

Hogy a színész-rendező védekezése mennyire győzte meg a bíróságot, ma kiderül. Ami biztos, hogy Árpa Attila már most tudja, hogy ha nem mentik fel, akkor fellebbezni fog:

– mondta hétfőn reggel Árpa Attila. "Ha elítélnek, akkor természetesen csalódott leszek és fellebbezek" – folytatta a színész-rendező, majd hozzá tette: