Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepő napirendje van a 85 éves Juhász Elődnek

Juhász Előd
Vágólapra másolva!
"Reggel hétkor a Városmajorban indítom a napot teniszezéssel. Aztán műsort veszek fel vagy épp a Magyar Zene Háza Aranyalbum beszélgetéseire készülök. Tele vagyok energiával, ötletekkel. Sokkal többel, mint amennyit meg lehet valósítani" - mondta egy ráadióadásban. 
Vágólapra másolva!

Juhász Elődöt a Zenebutik műsorvezetőjeként ismerte meg a múlt század nyolcvanas éveiben Magyarország: a műsor 1981-ben indult, és abban az időben azon ritka fórumok közé tartozott, ahol külföldi videoklipekkel lehetett találkozni. Megfért ott egymás mellett a vonósnégyes, a Bon Jovi, a Fesztiválzenekar, a Modern Hungária, a hegedűművész és a Scorpions. Az Origo interjúját a veterán tévéssel itt olvashatja.

Juhász Előd Forrás: Kép-regény

„Nem érzem magam különleges embernek. Szeretem a pályámat, de sosem az volt a cél, hogy én tündököljek benne. Én a közvetítő vagyok a műalkotás és a befogadó között" – mondta most Juhász Előd egy podcastban.

85 évesen is egészséges. "Egyrészt kell, hogy az emberben meglegyen a szakmája iránti szenvedély. Szeresse, amit csinál és emellett odafigyeljen magára testileg és lelkileg is. Ugyanakkor kell hozzá egy biztos háttér is. Szerencsére ez nekem megadatott, hiszen fantasztikus családom van. Persze, mindenki szakmájában vannak nehézségek. Én csak csináltam azt, amire születtem, örömmel csináltam, alázattal. Ezek szerintem nagyon fontosak" – részletezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről