Végre kiderült, mi van a többi Trónok harca-sorozattal

Emilia Clarke - Trónok harca
Vágólapra másolva!
Legalább hat-hét testvérsorozatot, spinoffot emlegettek a Trónok harca nagy sikere után, de ezekből csak egy valósult meg, a Sárkányok háza, de abból sem érkezik új évad 2023-ban. A könyvek és az eredeti széria írója, George R. R. Martin elmondta, mi most a helyzet.
Vágólapra másolva!

"Bevallom, kivettem néhány napot az ünnepek miatt. Szégyellem magam, azt hiszem. De most újra itt vagyok a sóbányában, dolgozom" - írta oldalán a Trónok harca szerzője (a sóbányát persze nem szó szerinte kell érteni, csak a napi robotra utal). Mint írja, tele van a feje rémes, véres sztorikkal, készül a Winds of Winter könyv és dolgozik a Sárkányok háza második évadján is.

HBO

"És több más sorozaton dolgozom, amit az HBO-val közösen fejlesztünk. Ezek közül néhány gyorsabban halad, mint a többi, ahogy az a fejlesztésekkel mindig is szokott lenni. Egyik sem kapott még zöld utat, bár reméljük... talán hamarosan. Néhányat már félretettünk, de nem mondanám, hogy végük. Valamit ugyanolyan könnyen le lehet venni a polcról, mint amilyen könnyen fel lehet tenni a polcra. Az HBO Maxnál történt változások bizonyára hatással voltak ránk" - elmélkedett.

Mint írtuk, legalább hat-hét spinoff merült fel komolyabban, ezekről itt olvashat.