Most már túl olcsónak tartja nyolcmilliós luxusóráját Curtis, szabadulna tőle

Curtis, Széki Attila
Vágólapra másolva!
Érdekes bejegyzés tűnt fel a napokban Curtis közösségi oldalán, melyen nem túl régen vásárolt, nyolcmilliós karóráját bocsátotta áruba. Az év végén még büszkén mutogatta a drága kiegészítőt, most úgy tűnik, minél előbb szabadulna tőle, de borsos árat kér érte. A rapper azt állítja, hogy kategóriaváltás miatt eladó, azaz egy drágább órát szeretne vásárolni.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban írtuk, Curtis több milliótól esett el, amikor lefújták az év végére ígért bokszmeccsét a szlovák rapperrel, Rytmussal. Az ügynek még nincs vége, valószínűleg kártérítést követel majd a szervezőtől.

Nem tudni, hogy a luxusóra eladása összefüggésben lehet-e azzal, hogy több millió forintra számított a rapper, amit mégsem kapott kézhez, mindenestre az óra eladásáról szóló furcsa bejegyzést azóta törölte. Lehetséges, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült eladnia a 2015-ös Rolex órát, amiért húszezer eurót kér, de az is, hogy meggondolta magát. Az nem valószínű, hogy olcsóbb órát akar venni a mostani helyett, inkább egy újabb, drágább darabra cseréli - írja a Bors, melynek oldalán az eladásról szóló bejegyzést is megtekinthető.