Súlyos titok derült ki Julia Robertsről

Premiere Of Universal Pictures' "Ticket To Paradise" - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 17: Julia Roberts attends the premiere of Universal Pictures' "Ticket To Paradise" at Regency Village Theatre on October 17, 2022 in Los Angeles, California. Tommaso Boddi/Getty Images/AFP (Photo by Tommaso Boddi / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Julia Roberts egy családfakutató műsorban szembesült azzal, hogy nem is Julia Robertsnek kéne hívni.
Vágólapra másolva!

Julia Roberts is szerepelt a Finding Your Roots című családfakutató sorozatban, ahol kiderült, hogy nem az az ember volt az ükapja, akit annak hitt – és ezért igazából nem is Roberts, hanem Mitchell lenne a vezetékneve.

Julia Roberts Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Tommaso Boddi

A családfakutatás során kiderült ugyanis, hogy az ükapjának gondolt Willis Roberts évekkel azelőtt meghalt, hogy a színésznő dédapja megszületett, vagyis a dédapa már egy másik férfitól származott. "Várjunk csak, nem is vagyok Roberts?" – kérdezte a meglepett színésznő, akinek a DNS-e alapján valójában egy Henry McDonald Mitchell nevű férfi volt az ükapja. A beszélgetést megnézheti itt: