Megyeri Csilla több mint egy liter zsírt szívatott le a hasáról

Megyeri Csilla/Instagram
Vágólapra másolva!
Megyeri Csilla régi plasztikai műtétjéről is beszélt egy friss interjúban, elárulta, hogy annak idején több mint egy liter zsírt szívtak le a hasáról.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csilla egy videosorozatban arról beszélt, hogy fiatalabb korában pattanásos volt az arcbőre, ami miatt több heg is maradt az arcán – ezeket pedig mindenáron el akarta tüntetni. Választhatott a lézeres kezelés és a zsírbetöltés között, végül az utóbbi mellett döntött.

Megyeri Csilla Forrás: Megyeri Csilla/Instagram

"Az orvos kérte, találjam ki, melyik az a terület, ahonnan szeretném leszívatni a zsírt, amit majd ugye az arcomba, azaz a hegekbe tölt be. A hasamról szívattam le, mert az volt az a rész, ami a legcsúnyább, vagy amivel a legkevésbé voltam megelégedve. Elég sokat szedett le. Tudod mennyit? Több mint egy litert! Végig altatásban voltam, és maga a gyógyulási folyamat hosszú idő vett igénybe, mármint a hasam miatt. Jó egy hónap volt, mire teljesen rendbe jöttem, fűzőt is hordanom kellett. Maga a fájdalom hasonló volt ahhoz, mint amilyen a császármetszés után van" – idézte a Blikk Csillát.