Peter Srámeket támadja a Zámbó család az RTL Klub botrányos sorozata miatt

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
Egyre gyűlnek a botrányok az RTL Klub sorozata, A Király körül, melyről a csatorna azt állítja, hogy fiktív történetnek szánták a Zámbó Jimmyn és családján alapuló történetet. Mivel a karakterek létező személyek, ezért nevetséges azt fiktívnek nevezni és a családtagok joggal érzik bántónak azt, ahogyan őket ábrázolják. Legutóbb Zámbó Mariettát sikerült annyira feldühíteni, hogy eltökélte, perelni fog. Most Peter Srámek kezdett szánalmas magyarázkodásba az ügyben.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub belegázolt az egész Zámbó családba és a néhai énekes rajongói is felháborítónak tartják, ahogy egykori kedvencüket ábrázolják a sorozatban. Peter Srámek nagy rajongója volt Zámbó Jimmynek, ráadásul Zámbó Árpy és Marietta fedezték fel őt egy általuk szervezett tehetségkutatóban. Most úgy érzik, hogy a fiatal énekes elárulta őket azzal, hogy énekhangját kölcsönözte a főszereplőnek ebben a botrányos sorozatban.

Zámbó Jimmy Insragram

Mivel a sorozat nem életrajzi film, így ezzel is megpróbálták sokszor a valóságtól elrugaszkodottan zenei formában is lefesteni a Király vívódásait, nehézségeit, sikereit és álmait" – idézi a Bors Peter Srámeket, aki hosszas magyarázkodásba kezdett a botrányos sorozatban vállalt szerepe miatt.

Peter Srámek korábban a Sztárban sztár egyik évadában utánozhatta Zámbó Jimmyt Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Igaz, hogy pár éve már megkaptam a családtól azt is, hogy "elfelejtettem honnan indultam", de ez nem igaz. Mindig hálás leszek nekik, ahogy a közönségemet is imádom. Én mindig ugyanaz az egyszerű srác maradok, aki félve megérkezett Magyarországra és csak az álmait akarta megvalósítani. Hála Istennek és a közönségemnek ez sikerült, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem voltam, nem vagyok és nem is szeretnék Zámbó Jimmy lenni..." - állítja a történtekről Peter Srámek, aki kellemetlen helyzetbe került a botrányos sorozatban vállalt szerepe miatt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Zámbó Marietta és a család többi tagja mit gondol Srámek magyarázkodásáról és sikerül-e helyrehozni a kapcsolatot, de úgy tűnik, újabb nagy botrány van kibonatkozóban a csatorna és a Zámbó család között.

Peter Srámek Origo