Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

L.L. Junior is megszólalt a Fekete Vonat-botrányról - videó

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, hatalmas botrányba fulladt a Fekete Vonat Aréna-koncertje, melyet múlt hét szombaton láthattak az érdeklődők. A helyszínen semmit sem érzékeltek abból a feszültségből, ami a zenészek és a szervező között egyre csak fokozódott, majd a fellépés után hirtelen lecsapódott a közösségi médiában. Eddig L.L. Junior hallgatott az esetről, annak ellenére, hogy Mohamed Fatima és Fehér Tibor "Beat" is őt hibáztatták a történtekért. A rapper úgy döntött, hogy tisztázza a félreértéseket.
Vágólapra másolva!

Minél több részlet derül ki a Fekete Vonat-botrányról, annál homályosabbá válik a történet. Mindenki a maga igazát fújja, egyelőre egymással sem tudták tisztázni a dolgokat. A megszólalások alapján eddig úgy tűnt, hogy Mohamed Fatima és Beat állnak az egyik oldalon, a másikon pedig L.L. Junior és a szervező. A rapper a botrány óta most szólalt meg először az esetről, mivel sokan támadták amiatt, hogy hosszú időre elhagyja az országot és Dominikán akarja folytatni a karrierjét.

Az együttes rajongói is nagyon megoszlottak a botrányt követően, sokan úgy gondolják, hogy L.L. Junior tényleg átverte zenésztársait és ebből a pénzből utazik el.

Már novemberben kimentem Dominikára a barátomhoz, akivel csináltunk egy karibi zenekart. Három hónapja tervezett turnéról van szó, nem azért megyek Dominikára, mert ott nincs kiadatás, meg ilyenek.... Elképesztő, miket találnak ki" - fakadt ki a rapper egy élő bejelentkezésben hivatalos közösségi oldalán, mivel megelégelte, hogy azzal vádolják, megkárosította Mohamed Fatimát és Beatet. L.L. Junior azt is elmondta, hogy nincs itt olyan nagy botrány, mint ahogy felfújják ezt és egyáltalán nem haragszanak egymásra zenésztársaival, annyi történt, hogy kevesebb nyereségük lett, mint remélték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről