Életveszélyes állapotban került kórházba Dopeman testvére

Dopeman
Vágólapra másolva!
Kevesen tudják Pityinger Lászlóval, azaz Dopemannal kapcsolatban, hogy van egy beteg húga, akinek az agya már a születésekor megsérült. 
Vágólapra másolva!

Dopeman húga, akit Fruzsinának hívnak, halmozottan fogyatékosként éli életét. Születésekor agysérülést szenvedett, és egy csővel a testében éli életét. Élete nem könnyű, folyamatos felügyeletet igényel, és kiszolgáltatottan él. Dopeman imádja húgát és próbál rá nagyon vigyázni, de Fruzsina január elsején félrenyelt és betegsége miatt nem tudta sem kihányni, sem lenyelni a falatot, így kórházba kellett szállítani. Ott kimosták a gyomrát, majd hazatérve éjjel fél kettőkor epilepsziás roham tört rá, így ismét kórházba mentek. A rapper így beszélt erről:

Kora délután azonban ismét jöttek a félrenyeléses tünetek, ekkor anyu – aki gyakorlatilag már egy orvos szintjén van – mondta, hogy szerinte a sönttel lehet a probléma. Ez egy cső, ami elvezeti a felesleges agyvizet, mert az orvosi műhiba miatt Fruzsi szervezete erre nem képes. Gyerekkorában több műtétje is volt, mert ahogy nőtt, folyamatosan cserélni kellett, aztán sokáig nem kellett hozzányúlni. Legutóbb édesapám sztrókja előtt kellett emiatt ismét műteni Fruzsit. Az idegsebészetre vitték a húgom, ahol – sajnos – már visszajáró vendégek vagyunk, de nagyon lelkiismeretes, remek orvosok látták el ismét. Készült CT, röntgen, hamarosan pedig MR-vizsgálat is lesz" - mondta a Blikknek, majd hozzátette.:

"Kiderült, hogy a hátsó agykamra tágabb, nyomhat egy központot, emiatt lehetnek nyelési problémái. Kapott infúziót, egyelőre kiegyensúlyozott az állapota, és lehet, hogy az infúzióval a söntöt is átmosták. Az is előfordulhat azonban, hogy komolyabb a probléma, és újabb agyműtétre lesz szüksége. Mindenkit kérek, hogy imádkozzon Fruzsiért és a családunkért, mert a pozitív energia most nagyon fontos nekünk!" - zárta sorait Dopeman.