Így érzi most magát a TV2 súlyos betegséggel küszködő sztárja

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Krizsán Lilit a 2021-es Sztárban sztár leszek! című tehetségkutatóban ismerhette meg a közönség, ahol Köllő Babett csapatát erősítette. A fiatal lányról a kiesése után nem sokkal kiderült, hogy azonnali orvosi kezelésre szorul, ugyanis olyan súlyos anorexiában szenvedett, amit egyedül képtelen lett volna kezelni. Az elmúlt év számára a betegséggel való küzdelemről és a gyógyulásról szólt, most azonban nagy tervei vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Bár Krizsán Lili először a fővárosban próbálkozott meg gyökeret ereszteni, dolgozni és közben zenélni, de nem jött össze. Akkor csalódottan mesélte, hogy mégis haza kell költöznie szüleihez vidékre és ott dolgozni, gyűjtögetni és gyógyulni. Most úgy tűnik, hogy révbe ért, ugyanis titokzatosan elárulta, hamarosan viszontláthatjuk a tévében is és munkája mellett marad ideje a tanulásra és zenélésre is.

Az egyetemet elkezdtem, de a kórházi kezelések miatt ott kellett hagynom. Mégis úgy gondoltam, bár az énekléssel szeretnék a jövőben is foglalkozni, nem árt, ha szakma is van a kezemben, így beiratkoztam egy kétéves pénzügyi ügyintéző képzésre" - mondta a Borsnak Krizsán Lili, aki úgy döntött, folytatja tanulmányait, ugyanis a zenélésen kívül szerencsés, ha van egy szakmája is. Az előző munkahelyét otthagyta, de szerencséjére most egy támogató környezetet talált magának.

Nem éreztem jól magam az előző helyen, így decemberben váltottam. Igaz, most is pizzériában dolgozom, de nem csak futárkodom, hanem a pizzát is elkészítem. Mindent megcsinálok, ha kell, tésztát dagasztok" - újságolta Krizsán Lili, aki nemcsak a munka és tanulás, de a szerelem terén is egyre nyitottabbá válik a gyógyulását követően.

- mondta sejtelmesen a fiatal énekesnő, aki elárulta, hogy hamarosan szeretne visszaköltözni Budapestre, mivel ide köti a legtöbb teendője. Most kilátásban van számára több lehetőség, valamint nagyon reméli, hogy hamarosan a tévé képernyőjén is feltűnik, de konkrétumokat még nem árulhatott el ezzel kapcsolatban.