Harry herceg legnagyobb szexbotrányai

Vágólapra másolva!
Egy idős nő vette egy a szüzességét egy mezőn, egy kocsma mögött, majd elfenekelte - és ez csak a kezdet volt. Utána a herceg egy partin egymás után két nővel is volt állítólag, egy másik buliban pedig meztelenül mászkált, úgy jött össze egy sztriptíztáncossal. Botrányt akart okozni az elégedetlen herceg, és ez sikerült neki. Gátlástalan, trágár részleteket tár a világ elé.
Vágólapra másolva!

Megjelent Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz, a kiadó pedig szorgalmasan szivárogtatja a sztorikat. Ebből kiderül majd, hogy összeverekedett Vilmos és Harry, de úgy, hogy utóbbi komolyan meg is sérült, illetve Harry herceg azzal is elhencegett a könyvben, hogy 25 tálib harcost ölt meg Afganisztánban, amikor katonai szolgálatban volt. Harry még a péniszéről is sztorizott, így elmondható, hogy klasszikus botránykönyv született.

Az ifjú Harry herceg

Harry herceg Spare című memoárjában van egy anekdota is tinédzserkorából, amelyben - elmondása szerint - egy idősebb nővel vesztette el a szüzességét. III. Károly és Diana hercegné kisebbik fia a sztori szerint 17 éves volt, egy bár mögött, egy mezőn volt az aktus. Mint írja, gyorsan lezajlott, a végén elfenekelte őt a nő és elküldte - írta a Daily Star. „A sok hibám egyike volt, hogy egy mezőn, egy nagyon forgalmas kocsma mögött történt. Kétségtelen, hogy valaki látott minket" - áll a szövegben.

Harry herceg fiatalon AFP

Utána apja állítólag küldött egy királyi testőrt is, hogy utána nyomozzon, és kiderítse például azt, hogy fogyaszt-e drogokat.

Egy este, két nő

Nem ez volt a herceg első szexbotránya. 2004-ben egy klubban állítólag két modellel csókolózva és ölelkezve látták. Először egy Lauren Pope nevű modellel csókolózott hosszan, majd amikor a nő távozott, Sex On The Beach koktélokat iszogatott a nagymellű Cassie Sumnerrel.

Lauren Pope Forrás: AFP/Odd Andersen

"A szemével vetkőztetett le. Tudtam, hogy az éjszaka folyamán korábban Laurennel smárolt, de miután ő elment, csak rám figyelt. Úgy tűnt, beszélgetés közben lenyűgözték a melleim, mert több időt töltött a azok nézegetésével, mint az arcoméval" – mondta később a modell.

Ez a londoni Chinawhite szórakozóhelyen történt. Sumner így mesélt az estéről: "Nézegetett, amikor a bárban álltam a barátaimmal, és meghívott, hogy csatlakozzak a privát asztalához. Nem sokkal később elkezdett hozzám bújni.... de nem láttam magam, amint meghívnak teázni Károly herceggel és Kamillával."

Sztriptíztáncos és realitysztár is van a listán, a cikk folytatódik, lapozzon!