Nem tudja, hol rontotta el az életét VV Anett

VV Anett, Béres Anett
Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron rázta meg a közvéleményt a horrorrisztikus baleset híre, amikor kiderült, hogy egy drogszeánsz után félholt állapotban találtak rá egy fiatal nőre. Hamar kiderült, hogy a súlyosan sérült nő nő Béres Anett, aki egy bódító hatású főzet fogyasztása után megtébolyult állapotban, meztelenül rohant be a siklósi erdőbe, ahol egy nap múlva találtak rá életveszélyes állapotban. Béres Anett azóta átértékelte az életét és rájött, családot szeretne.
Vágólapra másolva!

Hosszadalmas gyógyulási folyamaton megy keresztül Béres Anett, aki majdnem belehalt a siklósi drogszeánszon történtekbe. Szinte azonnali életmentő műtétet hajtottak rajta végre és sokáig merevítőt és gipszet kellett hordania, mankóval tudott járni. Azóta sokat javult állapota, de még mindig nem a régi önmaga.

A Siklóson történtekre ráment ötéves kapcsolata is, ami a legrosszabbkor jött számára, ugyanis átértékelte életét és rádöbbent, hogy családot és gyereket szeretne.

Persze bármi lehetséges, de a gyerekvállaláshoz már nagyon a „végstádiumban" vagyok. Számomra nagyon fontos a házasság, és olyasvalakivel szeretném összekötni az életemet, akivel aztán együtt öregszünk meg, ugyanis egész életemben a nagyszüleim kapcsolata volt a példa előttem, akik 50 évig voltak házasok. Elképzelhető, hogy pont ezzel rontottam el, hogy mindig a tökéletességet kerestem" - idézi a Bors Béres Anettet, aki bár már 42 éves lesz, nem adja fel a reményt, hogy egyszer anya lehessen.

Béres Anett sokáig mankót és merevítőt kellett használjon Forrás: Instagram/Béres Anett